Soms heb je het niet gemakkelijk in het leven. Je maakt dingen mee die je diep raken en waarover je blijft tobben. Je relatie met familie, kinderen of partner loopt stuk. Je verliest je baan, je weet geen uitweg meer en het gaat van kwaad tot erger.

Je kunt dan vergeten dat je praktische zaken moet regelen. Bijvoorbeeld het bijhouden van je administratie, je post, rondkomen met je geld en eventueel contact opnemen met instanties.

Op het eerste gezicht lijken dit allemaal eenvoudige zaken, maar door allerlei omstandigheden en oorzaken kun je hiermee in de knoei komen. Zoals bij alle zorggebieden bieden wij hulp om jou te leren hoe je deze dingen moet doen. Uiteindelijk moet jij het alleen kunnen, zijn wij niet meer nodig. En dat is de precies bedoeling!

Over Cintazorg

Cintazorg is er voor mensen in een kwetsbare positie die niet verder komen zonder hulp. Samen met onze cliënten werken we aan het vergroten van hun kracht om problemen zelf op te lossen. Stap voor stap concrete doelen bereiken, op wat voor gebied dan ook. Zoveel mogelijk in samenwerking met familie, vrienden, kennissen, buurt- en wijkgenoten, gemeente en andere organisaties. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn en zelfstandig verder kunnen. Lees meer over Cintazorg.

Contactgegevens Cintazorg

E-mail:
info@cintazorg.nl

Telefoonnummer:
026–3615116

Adres:
Cintazorg
Snelliusweg 40-26
6827 DH Arnhem

Delen:

Laat van je horen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op een kennismakingsgesprek. Zonder kosten voor jou geven we heldere tips om je op weg te helpen. Daarnaast bekijken we of wij je kunnen helpen bij de aanvraag van ondersteuning door de gemeente. Wordt je aanvraag toegewezen, dan gaan we samen aan de slag met het oplossen van je problemen!

Stuur ons een e-mail door het formulier hieronder in te vullen of bel ons op 026–3615116.

 

Verstuur